Redacteur en Publisher Website gevraagd (2 uur per week)

Gezocht webredacteur met affiniteit voor KLEUR, TAAL en BEELD voor periode van in iedergeval vier maanden voor circa twee uur per week.

Wij zijn per direct op zoek naar een redacteur en/of publisher voor onze website.

  • Verzamelen en samenvatten van nieuws en beeld over kleur in de breedste zin
  • Redigeren van teksten en opmaak van visuals
  • Publiceren van artikelen en aangeleverde content

Samen werken met een enthousiast team aan een informatieve en actuele en uitnodigde website.

Heb je aantoonbare ervaring op dit gebied binnen de culturele- of creatieve sector en/of actuele kennis en vind je het leuk om ons platform minimaal vier (4) maanden te ondersteunen met online nieuwsvergaring en externe commununicatie door het up-to-date houden van de website, het samen opmaken van nieuwsbrieven en overige online-communicatie?

wat vragen wij

Een pro-actief en visueel ingesteld persoon, die vanaf zijn of haar thuisbasis virtueel onze website actueel kan houden. Iemand die zelfstandig en in overleg met het Kleurenvisie-team, over extern en intern KLEURnieuws leuk en verrassend en kordaat kan schrijven, berichten kan samenvatten, opmaken en publiceren op onze website.

Regulier gaat het om circa twee uur per week. Kandidaten hebben zelf de beschikking over een up to date werkstation met internetverbinding.

wat bieden wij

Een digitale werkomgeving, waarbij het grootste gedeelte van de activiteiten op eigen tijdsindeling kan worden gedaan in samenwerking met het enthousiaste Kleurenvisie-team. Door jouw bijdrage aan het platform kom je  je met veel facetten en experts uit het kleurveld in aanraking.

Wil je jouw expertise met ons delen en wij met jou de wereld van kleur?
Neem dan contact op met Louise Buvelot

 

 

Inloggen

 
gebruikersnaam:  
 
wachtwoord:  
 
 
 
   
Wachtwoord vergeten?  

Klik hier om uw gegevens te wijzigen

 

Stichting Kleurenvisie
Klarendalseweg 31
6822 GA Arnhem