Dinner in the Dark | KleurCafe  4 oktober 2012

 

Op donderdag 4 oktober 2012, organiseert Stichting Kleurenvisie op verzoek nogmaals voor haar donateurs een diner in het donker.

Wat gebeurt er als een belangrijk zintuig niet meer geprikkeld wordt? Hoe klinkt de ruimte, de stemmen van uw tafelgenoten, en wat voel, proef en hoor je beter dan met licht? Of is het mogelijk dat u toch wat ziet?


Programma

U wordt ontvangen in de verlichte lounge, waar u onder het genot van een drankje kunt kennismaken met de andere deelnemers. Vervolgens worden de spelregels uitgelegd en heeft u de mogelijkheid om uw spullen in kluisjes op te bergen, zodat u uw handen vrij heeft voor deze bijzondere ervaring.

Daarna wordt u begeleid naar de donkere eetzaal, waar u absoluut niets meer ziet. In het donker wordt u bediend door de vriendelijke visueel beperkte bediening, die zonder licht perfect functioneert en garant staan voor een diner om nooit te vergeten.

Er is gekozen voor een 3-gangen verrassingsmenu met wijnarangement. Wij vertrouwen de chef op zijn blauwe ogen en varen blind op zijn suggestie. Het menu kan bestaan uit zowel vis, zeefruit, vlees en gevogelte. Eventuele dieetwensen of voorkeuren kunt u opgeven bij uw aanmelding. De rest kunt u op zijn beloop laten.

Iedere spreker van dit kleurcafe is uniek!

Aanmelden

U kon zich tot 29 september aanmelden

Dit KleurCafe wordt georganiseerd door Stichting Kleurenvisie, het Nederlands Platform voor Kleur. Stichting kleurenvisie telt inmiddels meer dan 300 donateurs en brengt onder andere architecten, vormgevers, kleurspecialisten, product-, interieur- en grafisch ontwerpers, kennisinstellingen en studenten met elkaar in gesprek over kleur. Stichting Kleurenvisie streeft naar bewuster gebruik en toepassing van kleur door het bevorderen van kennisdeling en onderzoek over kleur.@2012

Inloggen

 
gebruikersnaam:  
 
wachtwoord:  
 
 
 
   
Wachtwoord vergeten?  

Klik hier om uw gegevens te wijzigen

 

Stichting Kleurenvisie
Klarendalseweg 31
6822 GA Arnhem