Kleur Gevangen - KleurCafe zaterdag 17 april 2010

bij Studio Beurskens in Veenendaal

Kom zaterdag 17 april naar dit speciale KleurCafe waar je jouw persoon en Kleur kan laten vangen in Beeld en laat je verrassen door de veelzijdige en creatieve mogelijkheden die de studio's van Beurskens te bieden hebben. Een KleurCafe in het teken van kleur in fotografie, beeldbewerking en prints.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleur gebruiken, kleuren mengen, kleur beheersen en kleur corrigeren, we hebben er dagelijks mee te maken. Pieter van Helvoirt van 2know neemt ons via Adobe Photoshop mee in de wereld van kleurbeheer en kleurbeheersing.

Architectuurfotograaf Rob ’t Hart, bekend geworden door zijn zwart-wit fotografie van de Kop van Zuid, verteld over zijn passie met kleur.

Leon Woudstra en Patrick Stam, beiden werkzaam bij Canon, laten ons kennismaken met large format printing, colormanagement en web2print.

Aan het einde van ‘t officiele programma is er gelegenheid om onder het genot van een drankje met elkaar verder in gesprek te gaan.

Programma:

13.00 – 13.30  Welkom door Rene Beijer, directeur van Studio Beurskens
13.30 -  14.15  Kleur in lagen lezing door Pieter van Helvoirt
14.15 -  15.15  Veelheid aan Kleur door Rob ’ t Hart
15.15 -  15.45  pauze en gelegenheid om Kleur in Beeld te vangen
16.00 -  16.45  Large Colormanagement presentatie door Leon Woudstra en Patrick Stam
16.45  - 18.15  Borrel

Adres: Studio Peter Beurskens, Newtonstraat 1, 3902 HP Veenendaal. Klik hier om uw route te plannen.

Aanmelden

U kunt zich voor dit KleurCafe aanmelden via dit inschrijfformulier.

De toegangsprijs voor ‘t  KleurCafe bedraagt 25 euro per persoon. Dit bedrag kunt u via een eenmalige machtiging direct bij aanmelding voldoen. Vragen of suggesties ontvangen wij graag per email via

Dit Kleurcafe is georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Kleurenstudie. De vereniging telt inmiddels meer dan 450 leden en brengt onder andere architecten, vormgevers, kleurspecialisten, product-, interieur- en grafisch ontwerpers, kennisinstellingen en studenten met elkaar in gesprek over kleur. De vereniging streeft naar bewuster gebruik en toepassing van kleur door het bevorderen van kennisdeling en onderzoek over kleur.

Verslag kleurendag 29 januari 2010 vindt u hier.
Verslagen van de voorgaande kleurendagen zijn te vinden onder archief kleurendagen 

Inloggen

 
gebruikersnaam:  
 
wachtwoord:  
 
 
 
   
Wachtwoord vergeten?  

Klik hier om uw gegevens te wijzigen

 

Stichting Kleurenvisie
Klarendalseweg 31
6822 GA Arnhem