Juni 2015

26-06-2015

Belangrijk bericht van het bestuur!

Beste donateur,

Al te lang hebt u niets van onze Stichting vernomen. Het laatste nummer van het magazine Kleur & Visie dateert alweer van juni 2014…! We zijn ons als bestuur bewust van deze erg lange adempauze en willen daarop graag een toelichting geven.

De fusie van de Stichting Kleurenvisie met de Stichting Kleur Buiten (een oude afsplitsing die weer wordt herenigd!) brengt inhoudelijk meer teweeg dan aanvankelijk gedacht. Kort samengevat:

De SKV draaide voorheen op de nagenoeg belangeloze inzet van 2 kanjers van directeuren met een prachtig magazine en mooie activiteiten als resultaat. Als bestuur vinden we deze vorm van roofbouw op mensen niet langer verantwoord en zoeken we naar een haalbaar model voor een meer professionele werkrelatie met Kim van Savooyen, nu Louise Buvelot medio vorig jaar afscheid heeft genomen.

De SKB, Stichting Kleur Buiten, genoot vóór de recessie van de voorspoed in de bouw en beschikte toen over krachtige, bouw-gerelateerde sponsoren. Na zeven magere jaren is de bouwsector weer aan het opkrabbelen en willen we onze oude relaties weer nieuw leven in blazen en nieuwe sponsoren aanwerven.

Als bestuur, zijn we ons ervan bewust dat de beoogde professionalisering geld kost waarvoor we nieuwe opbrengst-bronnen zullen moeten vinden, hetzij van sponsor-achtige aard, hetzij door middel van advertenties, hetzij met een crowd-funding karakter. Op alle fronten zijn we in de weer! Het is echter nog te vroeg om daarover definitieve resultaten te kunnen mededelen. Vanzelfsprekend zullen we laten weten wanneer we toe zijn aan een doorstartscenario

Hangende deze verkenning zullen we u net als vorig jaar ook voor 2015 geen bijdrage in rekening brengen. We vertrouwen op uw begrip voor onze inspanningen om tot een dynamische Stichting KleurenVisie te komen.

Als eerste activiteit is er een werkgroep gestart om in oktober een najaars kleurenmoment te organiseren. Hierover krijgt u in de volgende nieuwsbrief midden juli meer informatie.

Kleurengroet namens het bestuur,

Pi de Bruijn,   Peter Jonquiere,   Jan de Vletter en Kim van Savooyen

 

 

Uitnodiging enquete onderzoeksproject “Levende Kleuren”

Uitnodiging enquete onderzoeksproject “Levende Kleuren”

In de natuur zijn kleuren geen moment hetzelfde.Trendwatchers en interieursdesigners zijn geïnteresseerd in natuurlijke kleurveranderingen. In het project Levende Kleuren is het doel om de 'levende' kenmerken van natuurlijke kleurstoffen te benutten in bijvoorbeeld interieurontwerp. Daarbij werken twee lectoren van de kunstacemie van Avans Hogeschool samen met brancheverenigingen voor verf en textiel.  

Graag willen we u uitnodigen om onderstaande enquete in te vullen als bijdrage aan dit zeer interessante onderzoek.

Klik hier op de link voor de enquete

http://fd7.formdesk.com/omnismart/form130686

 

 

<< naar nieuwsbrieven archief

Inloggen

 
gebruikersnaam:  
 
wachtwoord:  
 
 
 
   
Wachtwoord vergeten?  

Klik hier om uw gegevens te wijzigen

 

Stichting Kleurenvisie
Klarendalseweg 31
6822 GA Arnhem