Lancering Trainingen

27-04-2013

 

     

 

 

 

Trainingen Kleur

In de aanzet naar een breder palet aan kwalitatieve trainingen over Kleur, is Stichting Kleurenvisie, het Nederlands platform voor kleur, gestart met een eerste reeks unieke trainingen waarvan we de eerste twee trainingen lanceren.

Een 2-daagse Basistraining Kleur en een 4-daagse training Kleur & Designsemantiek.

Jaren geleden was Stichting Kleurenvisie de initiator van de enige Nederlandse schriftelijke opleiding en werd het hoog tijd om gedegen 'klassikale' trainingen en colleges te ontwikkelen samen met de experts uit het vakgebied.

De trainingen zijn onderscheidend door de theoretische en praktische vakkennis van de docenten en het gebruik van speciaal en nieuw ontwikkeld lesmateriaal. Hierdoor kunnen wij een gewaarborgd niveau aanbieden en tegelijkertijd inspelen op de bestaande lacune binnen de huidige markt van kleurtrainingen.

Voor wie

(interieur-) architecten, landschapsarchitecten, marketing adviseurs, docenten, facilitair managers, grafisch- en product ontwerpers, wetenschappelijk onderzoekers, stylisten, (beeldend) kunstenaars, etc.

Docenten

Gezien de specialistische onderwerpen worden de trainingen door ervaren docenten gegeven, Clara Froger, Marcel Lucassen, Inez Michiels, Karin Cleymaet.

Duur en data

De trainingsdagen duren van 09.30 - 17.00 uur

  • Basistraining Kleur op donderdag 7 en 14 juni 2013
    Docenten Clara Froger en Marcel Lucassen
  • Training Kleur & Designsemantiek op donderdag 16 mei, vrijdag 17 mei, donderdag 23 mei en 20 juni 2013
    Docenten Inez Michiels en Karin Cleymaet

De 2-daagse basistraining Kleur wordt aangeboden in twee verschillende niveaus;

  • voor deelnemers met weinig tot geen ervaring met toepassen van kleur
  • voor deelnemers al bekend met toepassen van kleur c.q. werkzaam met kleur

Deelname en aanmelding

De prijs voor deelname aan de 2-daagse Basistraining Kleur bedraagt 995 euro per persoon inclusief btw, lesmateriaal, lunch en consumpties. Donateurs van Stichting Kleurenvisie ontvangen een korting van 95 euro.

De deelnamekosten voor de 4-daagse training Kleur & Designsemantiek bedraagt 1.995 euro per persoon inclusief btw, lesmateriaal t.w.v.160 euro, lunch en consumpties.
Profiteer als donateur van Stichting Kleurenvisie van een directe korting van 199,50 euro.

De trainingen worden over meerdere dagen gegeven in Toonkamer aan het Rotsoord te Utrecht. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Lees meer over;

Indien u vragen heeft, ontvangen wij die graag per email

www.kleurenvisie.nl

Meer kleurnieuws is te lezen op de website onder Nieuws of Agenda-overzicht. Donateurs hebben uitgebreide toegang tot de website informatie. Samenwerken met Kleurenvisie? Call for Speakers? Kleurvragen of suggesties? Mail dan naar info@kleurenvisie.nl

 

<< naar nieuwsbrieven archief

Inloggen

 
gebruikersnaam:  
 
wachtwoord:  
 
 
 
   
Wachtwoord vergeten?  

Klik hier om uw gegevens te wijzigen

 

Stichting Kleurenvisie
Klarendalseweg 31
6822 GA Arnhem